Pinterest • O catálogo mundial de ideias

Explora De Mee, 100 Anos e outros!

100 anos de Mee

Replace that cat with a cup of coffee and this is my fantasy!

Na de scheiding van haar ouders brengt Friedl de weekends door bij haar vader. Het begint met cadeautjes en uitstapjes. Daarna zijn er knuffels en strelingen... Friedl voelt aan dat er iets mis is. Maar haar papa zou toch niets doen wat niet mag? Als tiener draagt Friedl het misbruik nog altijd als een geheim met zich mee. Stef, haar vriend, mag het niet te weten komen. Uiteindelijk vindt ze de moed om de emotionele chantage van haar vader te doorbreken. (gelezen ****)

"Harry Potter en de Geheime Kamer" - Dutch cover for "Harry Potter and the Chamber of Secrets"

Alice in Wonderland - Lewis Carroll. Translated in Dutch by Sofia Engelsman, illustrated by Floor Rieder

Image de tvd, klaus, and the vampire diaries

Daar waar fantasie en werkelijkheid elkaar afwisselen, variëren ook de taal en de illustraties mee van vol, associatief, beeldend en gedetailleerd naar sober, expressief en vol van emotie. (10+)

Met oa: weg van het ik, naar het 'gelegenheidswij' Deel jouw kijk op Breda2030. Als je #Breda2030 op Pinterest volgt, dan ontvang je een uitnodiging om mee te pinnen.

Almundena Grandes - De vijand van mijn vader. Grandes neemt de lezer op onnavolgbare wijze mee in een prachtig verteld verhaal met de nodige spanning dat niemand onberoerd zal laten. Te bestellen via http://jaspers.deboekhandel.nl