Pinterest • O catálogo mundial de ideias

Explora A Loteria, Animais De Estimação Urbanos e outros!

Recordeu que a Urban Pets ja podeu trobar la loteria de Nadal de @SOS Galgos! Els galguetes porten bona sort, segur!

I si el que voleu és bona sort de la bona, aquí ho teniu: loteria de Nadal de @eljardinetdelsgats, comprada a El Gato Negro de Barcelona per aquest 2013, número 13259. Són 3 euros per participació, es juguen 2,50 i 0,50 són donatiu íntegre per a l\'associació. Què més es pot demanar? Disponible a Urban Pets!

@urbanpets's photo: "No badeu, que ja tenim loteria de @sosgolden i de #GatsdeGràcia pel sorteig de Nadal. I tocaran!"

@urbanpets's photo: "A Urban Pets hem organitzat una jornada fotogràfica benèfica gràcies a la col•laboració de @eldiade i @sosgolden! Si voleu una foto molona amb els vostres peluts i a sobre ser solidaris, no us perdeu l'esdeveniment que hem organitzat pel pròxim 16 de maig. Trobareu més info al nostre www.facebook.com/urbanpets ;)"

@urbanpets's photo: "No badeu, que ja tenim loteria de @sosgolden i de #GatsdeGràcia pel sorteig de Nadal. I tocaran!"

@urbanpets's photo: "Aquesta tarda, de 17h a 20'30h, no us podeu perdre la presentació que @elcollaretdelpep farà a Urban Pets! Hi haurà, a més, un taller de la mà de @positivegos i berenar perruno-humà! Us hi esperem!"

Recordeu que a Urban Pets oferim l\'opció d\'autorentat: us donem totes les facilitats perquè renteu el vostre pelut a les nostres instal•lacions. Una alternativa econòmica i pràctica però sobretot una experiència agradable per a tots dos!

@urbanpets's photo: "A Urban Pets som punt de recollida de donatius per a l'Associació d'Amics i Voluntaris del CAAC Barcelona. Les aportacions van destinades a un projecte que ens encanta: el servei de perruqueria al CAACB http://associaciovoluntariscaac.wordpress.com/servei-de-perruqueria. Una gran tasca a la que us animem a contribuir!"