Blouse Kikkie is een getailleerde blouse uit de basis collectie van Jane Luskha, heeft lange mouwen, donkere knoopjes en een kraag. Deze stijlvolle blouse is ook ontzettend mooi om te dragen onder een pak. De blouse is van de bekende travel kwaliteit en is verkrijgbaar in zwart, wit, blauw. Maat : S, M, L, XL, XXL Kleur : Zwart Materiaal : 73% polyamide 27% elastaan Travel materiaal kent vele voordelen, heeft veel draagcomfort, is een ademende stof, is gemakkelijk te onderhouden, is kreukvrij, s Products
Save
Product sold by
yucicoco.nl

Jane Lushka Blouse Kikkie Black U7231100LS - XXL

Product details
Blouse Kikkie is een getailleerde blouse uit de basis collectie van Jane Luskha, heeft lange mouwen, donkere knoopjes en eenkraag. Deze stijlvolle blouse is ook ontzettend mooi om te dragen onder een pak.
De blouse is van de bekende travel kwaliteit en is verkrijgbaar in zwart, wit, blauw.
Maat : S, M, L, XL, XXL
Kleur :Zwart
Materiaal : 73% polyamide 27% elastaan
Travel materiaal kent vele voordelen, heeft veel draagcomfort, is een ademende stof, is gemakkelijk te onderhouden, is kreukvrij, strijken is niet nodig. Is wasmachine wasbaar op 30 graden, droogt snel, pilt niet, is duurzaam, is een rekbare stof en is heel gemakkelijk te combineren. Doordat de stof rekbaar is, is het zeker ook zeer geschikt voor een vrouw met rondingen.
Zowel business casual, als casual te dragen, je ziet er stijlvol en vrouwelijk uit.
Ships from and sold by
yucicoco.nl
yucicoco
Yucicoco
26 followers