Pinterest • O catálogo mundial de ideias

Jang Keun Suk ~~ Seo Joon (Love Rain)

pin 37
heart 11

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

pin 32
heart 14

Jang Geun Suk so cute i love him so much

pin 21
heart 9

Jang Keun Suk

pin 12
heart 6

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

pin 5
heart 3

美咲♡レディ on

Jang Geun Suk. #kdrama

pin 22
heart 9

Jang Keun Suk

pin 12
heart 5

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

pin 28
heart 10

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul Cr: jacquelyn allen

pin 5
heart 5

Jang Keun Suk ❤

pin 2
heart 3